Educació Primària (Kids)

En aquesta etapa educativa, a Give Me Five continuem adaptant cada curs a l’edat dels alumnes i seguim agrupant-los per curs escolar, sense barrejar alumnes de diferents edats.

D’aquesta manera, tenim Kids 1 (1r de Primària), Kids 2 (2n de Primària), Kids 3 (3r de Primària), Kids 4 (4t de Primària), Kids 5 (5è de Primària) i Kids 6 (6è de Primària).

Els cursos d’anglès que oferim per a tots els nivells d’Educació Primària, excepte per a 6è de primària, són cursos de 2 hores a la setmana repartits en dos dies. En el cas de 6è de primària, ja passen a fer 3 hores a la setmana, ja que els preparem per a la nova etapa a Educació Secundària.

La llengua de comunicació a classe sempre és l’anglès, ja que així es crea un ambient en el qual els alumnes senten la necessitat de comunicar-se en la llengua estrangera per a fer-se entendre i van agafant cada cop més confiança a l’hora d’expressar-se. Les classes són molt dinàmiques i permeten que tots els alumnes hi puguin participar.

Amb Kids 1 i Kids 2 celebrem les festivitats que hi ha durant l’any i ho passem genial. Celebrem Halloween, Carnestoltes, el dia de la mare, el dia del pare, Nadal, Pasqua, etc.

Podeu veure les fotos a la nostra galeria.

Tots els grups treballen amb un llibre de text i un llibre d’activitats adaptats al seu nivell.

Els grups de Kids 1 i Kids 2 treballen gramàtica, vocabulari, expressió oral i comprensió oral i al final de cada trimestre tenen exàmens d’aquestes quatre àrees.

Els grups de Kids 3, Kids 4, Kids 5 i Kids 6 treballen gramàtica, vocabulari, expressió oral, comprensió oral, expressió escrita i comprensió escrita i al final de cada trimestre s’examinen d’aquestes sis àrees.

A banda dels exàmens, per portar un control de la seva evolució, tenen deures un cop a la setmana. Al finalitzar el trimestre i un cop realitzat els exàmens, rebeu un correu amb l’informe de notes i un comentari sobre el seu progrés.

Podeu concertar tutories sempre que ho vulgueu i nosaltres també ho farem en aquells casos que sigui necessari.

Des de 1r de Primària que és el moment en que comencen a estar en contacte amb la part escrita del llenguatge, el nostre objectiu és que els alumnes siguin capaços d’anar desenvolupant els seus coneixements en totes les àrees de l’anglès, emprant totes les eines que els oferim i sempre de manera molt progressiva i pautada.

A partir de 3r de Primària, que és quan introduïm l’expressió escrita i la comprensió lectora, ja van avançant gradualment en totes les àrees i curs rere curs van adquirint més destresa en cadascuna de les àrees.

A 6è de Primària, el nostre objectiu és preparar els alumnes amb un nivell que els oferirà la seguretat que necessiten per afrontar l’etapa escolar de l’Educació Secundària en la llengua anglesa.

Si vols més informació, clica aquí.

 

error: Content is protected !!