Educació Infantil ( Beginners)

En aquesta etapa educativa, a Give Me Five adaptem cada curs a l’edat dels alumnes i mai barregem alumnes de diferents edats al mateix grup. Així doncs, els agrupem per curs escolar.

D’aquesta manera, tenim Beginners 1 (P3), Beginners 2 (P4) i Beginners 3 (P5).

Els cursos d’anglès que oferim per a P3, P4 i P5 són cursos d’una hora a la setmana que s’imparteixen en anglès en tot moment, per així submergir als nens i nenes en un context lingüístic on l’única llengua que es parla és la llengua estrangera i fomentem moltíssim la comunicació.

Les nostres classes dinàmiques i participatives faciliten molt l’aprenentatge, ja que ells associen la classe d’anglès amb un context diferent que només troben a l’escola d’anglès i cada cop van agafant més confiança amb la llengua.

Els nens i nenes treballen amb un llibre de fitxes adaptat a la seva edat i també treballen noves estructures i vocabulari a través de cançons, contes, vídeos, jocs, manualitats, etc. L’aula dels més petits de l’escola està equipada amb una pissarra interactiva que permet als alumnes gaudir de la tecnologia a l’aula: poden dibuixar, encerclar, relacionar conceptes,etc

Tenen una titella que és la mascota de la classe i cada setmana se l’emporta a casa un alumne diferent per practicar l’anglès.

Celebrem amb ells les festivitats que hi ha durant l’any i ho passem genial. Celebrem Halloween, Carnestoltes, el dia de la mare, el dia del pare, Nadal, Pasqua, etc.

Podeu veure les fotos a la nostra galeria.

Els alumnes treballen oralment estructures gramaticals senzilles i vocabulari que els apropen a la seva vida quotidiana i que poden utilitzar al seu dia a dia (joguines, menjar, nombres, colors, animals, etc)

Abans de finalitzar cada trimestre, tenen un test oral per observar la seva evolució. Cada trimestre rebeu un correu amb l’informe de notes i un comentari sobre el seu progrés.

Podeu concertar tutories sempre que ho vulgueu i nosaltres també ho farem en aquells casos que sigui necessari.

Durant l’etapa infantil el nostre major objectiu és que els alumnes aprenguin l’anglès de manera natural.

A la seva curta edat, tenen una gran facilitat per interioritzar els nous conceptes sense adonar-se’n i la seva pronúncia és excel·lent. Ens centrem en la comprensió i expressió oral i els preparem per afrontar la següent etapa amb gran confiança i gran motivació, ja que les classes d’anglès són un espai on aprendre passant una bona estona.

Si vols més informació, clica aquí.
error: Content is protected !!